Formularz kontaktowy

Klauzula informacyjna.

1. Administrator danych: Informujemy, że Administratorem Państwa danych osobowych będzie spółka pod firmą  DECAR Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 03-170, ul. Modlińska 154B. Dane kontaktowe: adres email: rodo@decar.pl , tel.: 22 5198990.

2. Cele przetwarzania danych osobowych: Dane osobowe będą przetwarzane w celu  udzielenia odpowiedzi na Pani/Pana zapytanie.

3. Podstawa przetwarzania danych osobowych: Dane osobowe będą przetwarzane  na podstawie przesłanki niezbędności do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy, o której to przesłance mowa w art. 6 ust. 1b) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz.Urz.UE.L Nr 119, str. 1) dalej: „RODO”.

4. Odbiorcy i przekazywanie danych osobowych.  Dane osobowe mogą zostać przekazane przez Administratora  podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na podstawie obowiązujących przepisów prawa oraz podmiotom świadczącym na rzecz Administratora usługi oraz podmiotom współpracujących z Administratorem. Pełna lista podmiotów współpracujących z Administratorem znajduje się  na stronie Administratora: http://www.renault.decar.pl/rodo.

5. Okres, przez który dane osobowe będą przechowywane: Dane będą przechowywane przez okres prowadzenia komunikacji przed zawarciem umowy.

6. Prawa osoby, której dane dotyczą: Informujemy, że osobie, której dane dotyczą, przysługuje prawo do żądania od Administratora dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych. Osobie, której dane dotyczą, przysługuje prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w związku z naruszeniem ochrony danych osobowych.  Zapytania lub zgłoszenia dotyczące danych osobowych prosimy kierować na adres email: rodo@decar.pl lub poprzez formularz kontaktowy na stronie www.renault.decar.pl/rodo.

7. Podanie danych osobowych jest całkowicie dobrowolne. Brak ich podania spowoduje brak możliwości realizowania przez Administratora wobec Państwa działania opisanego w punkcie 2 powyżej.

 

* - POLE WYMAGANE

Autoryzowany Koncesjoner
RENAULT i DACIA
ul. Modlińska 154 B
03-170 Warszawa

Szybki dojazd Mostem Północnym

DOJAZD

Samochody nowe
22 519 89 06
22 519 89 10
Pon-Pt: 9:00-19:00
Sobota: 9:00-15:00

napisz do nas

Serwis
22 519 89 30
22 519 89 40
Pon-Pt: 7:00-20:00
 

napisz do nas

Części i akcesoria
22 519 89 60
Pon-Pt: 9:00-19:00
 

napisz do nas

Samochody używane
22 519 89 08
22 519 89 09
Pon-Czw: 9:00-19:00
Pt: 10:00-18:00
Sobota: 9:00-15:00

napisz do nas

Ubezpieczenia
22 519 89 20
22 519 89 22
Pon-Pt: 9:00-17:00

napisz do nas

Blacharnia
22 519 89 14
22 519 89 70
Pon-Pt: 7:00-18:00

napisz do nas